woensdag 7 november 2012

"Opposites attract" Drieluik 60x60 acryl en vulmiddel (Alabastine) op canvas


@ Coby November 2012

3 opmerkingen:

  1. Deze is ook weer helemaal geweldig! Mhmm , vulmiddel. Hahaha, ik krijg steeds meer ideeën!
    Ben nu bezig met schelpenzand! Gewoon die je onder in een vogelkooi strooit. Een geknoei, want ik had het er veel te dik op gestrooid natuurlijk. Eerst had ik zwarte acryl in klodders erop gedaan, daar het zand over en toen er in gedrukt met een dikke kwast. Alsof je over een maanlandschap loopt, ziet er wel gaaf uit maar hoop niet dat als het helemaal droog is dat het er weer afvalt. Afwachten ;-)

    Alvast fijn weekend!
    Liefs José

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jose, zelf heb ik nog niet met zand geexperimenteerd, lijkt me inderdaad wel moeilijk, misschien moet je het mengen en dan pas erop doen, dan blijft het in ieder geval wel zitten, ben benieuwd hoe het afloopt met jouw maanlandschap...vulmiddel is veel makkelijker, je plamuurt het doek en laat het eventjes drogen, ( ongeveer 1 uur, hangt van de dikte af))daarna smeer je er een laagje gesso overheen en kun je gaan schilderen , het is dan keihard en spierwit geworden , heel veel succes hoor,
    alvast een fijn weekend

    lieve groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb al 2 weken niet geschilderd, maar had wat geprobeerd met dat zand wel! Verf er dik op, dan het zand erover en dan meteen met een warme/hete föhn op blazen dan "smelt" het er als het ware in.
    Maar ook een goeie tip van jou met het plamuur! Zoveel ideeën, je kunt eindeloos door schilderen;-) Leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen